Parkeren is beleven! in Nieuwegein

Parkeren in de vernieuwde binnenstad van Nieuwegein is een echte belevenis! Verrassende kunstwanden en muzikale soundscapes verwelkomen bezoekers en leiden hen op instinctieve wijze van auto naar uitgang en weer terug. Wereldwijd is dit een uniek concept. Met de unieke combinatie van kunst in licht én geluid geeft Nieuwegein op geheel eigen wijze invulling aan het concept ‘Parkeren is beleven’ waarmee zij tevens opgaat voor de prestigieuze European Parking Award.

Woensdag 3 oktober presenteert gemeente Nieuwegein vol trots de kunstwanden en soundscapes in haar nieuwe Parkeergarage Stadshuis en Parkeergarage Het Theater. Vanaf woensdag 3 oktober aanstaande om 17.00 uur houden de kunstenaars, de gemeente Nieuwegein een feestelijke bijeenkomst om de bezoeker als eerste de unieke parkeerbelevenis in Nieuwegein te laten eervaren. Als onderdeel van het programma kunt u tevens genieten van een exclusief optreden van SPINVIS en Utrechts stadsdichter Ingmar Heytze.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!