Parkeren in Vreeswijk? Voorkom een boete!

Vanaf juni gaan de gemeente en de politie strenger optreden tegen parkeeroverlast in de wijk Vreeswijk. Alle bewoners ontvangen binnenkort een wijkbericht met informatie hierover.

Op initiatief van het Wijkplatform, de Winkeliersvereniging en de Stichting Promotie Vreeswijk heeft de gemeente een aantal maatregelen getroffen om overlast van parkeren in Vreeswijk tegen te gaan. Zo zijn er op een aantal plaatsen paaltjes geplaatst om parkeren tegen te gaan en is bijvoorbeeld de bewegwijzering naar de verschillende parkeerplaatsen verbeterd. Bij de horecagelegenheden zijn plattegronden aanwezig met daarop duidelijk aangegeven waar gasten hun auto kunnen parkeren.

In overleg met bovengenoemde partijen is besloten om de komende weken intensief te gaan handhaven. Dit om zoveel mogelijk hinder te voorkomen van verkeerd geparkeerde auto’s. Uit ervaring weten we dat handhaven van parkeerbeleid en het uitdelen van boetes kan leiden tot irritatie en zelfs boosheid. Daarom ontvangen alle bewoners van Vreeswijk een wijkbericht met informatie en de oproep om medewerking.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk