Parkeergarage Stadshuis tijdelijk niet toegankelijk van alle kanten

Deze zomer zal de parkeergarage van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein niet optimaal bereikbaar zijn. In een buurtbericht laat de afdeling communicatie aan omwonenden weten dat de parkeergarage tussen 11 en 22 juli alleen via de noordzijde, de Noordstedeweg en de Lantaarnstede bereikbaar is. Tussen 15 en 26 augustus zal de parkeergarage juist alleen via de zuidzijde,  de Nachtwachtstede bereikbaar zijn. Reden is de aanleg van een riolering voor de toekomstige woningbouw aan de CityPromenade.

De gemeente Nieuwegein: ‘Het aanleggen van de riolering doen we graag in de zomerperiode, zodat zo min mogelijk mensen er overlast van ervaren zoals geluid en de nodige graafwerkzaamheden. De werkzaamheden zullen plaatsvinden tussen 07.00 uur en 18.00 uur.’

Parkeergarage en fietsenstalling blijven bereikbaar
De parkeergarage onder het Stadshuis blijft altijd bereikbaar via één van de twee kanten waar in- en uitgereden kan worden. Ook de fietsenstalling blijft altijd bereikbaar. ‘Voor de zaterdagdrukte zorgen we ervoor dat de garage toch met één in- en één uitrit bereikbaar blijft vanaf deze kant’ zegt de gemeente.

Omleidingsroutes
Voordat de werkzaamheden beginnen, zal met tekstkarren worden aangegeven dat één van de twee kanten van de parkeergarage op bepaalde data niet beschikbaar zal zijn. Tevens zal een omleidingsroute met borden zichtbaar zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk