Parkeergarage De Kom weer volledig open

De bovenste twee verdiepingen van parkeergarage Theater in de binnenstad van Nieuwegein gaan op 1 oktober weer open. Deze parkeerlagen waren sinds 14 december 2018 afgesloten omdat er een scheur zichtbaar was in een van de betondelen. Deze scheur werd ontdekt tijdens een reguliere inspectie. Uit veiligheidsoverwegingen liet de gemeente direct stempels plaatsen en sloot de bovenste twee verdiepingen van deze parkeergarage af.

Het onderzoek van TNO naar de scheuren in de nok van een betonnen kolom in de parkeergarage Theater in Nieuwegein heeft uitgewezen dat er geen probleem is voor de veiligheid van de parkeergarage: de draagconstructie is volledig in takt. Afgelopen weken is de scheur hersteld en zijn de afgesloten parkeerlagen grondig gereinigd. Op een later moment worden nog zaagsneden gemaakt in de hellingbanen van de bovenste parkeerlaag. Doel daarvan is om vergelijkbare scheurvorming in de toekomst te voorkomen. Deze werkzaamheden geven geen overlast.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren