Park de Kokkebogaard genomineerd voor ZorgSaamWonen Award 2022

Park de Kokkebogaard in de wijk Zuilenstein is genomineerd voor de ZorgSaamWonen Award 2022. Het Park is van 2018 tot 2022 door omwonenden opgeknapt en inmiddels maken jong en oud er dagelijks met veel plezier gebruik van. Buurtbewoners hebben zelf het initiatief genomen voor een speeltuin, sportplein, buurtkamer en ‘achtertuin’ voor het aangrenzende gezondheidshuis. Het park is hierdoor veranderd in een prachtig stads- en buurtpark en een bruisende ontmoetingsplek.

In het park komen de bewoners om te wandelen, spelen en sporten, om de hond uit te laten, elkaar te ontmoeten en met de (klein)kinderen te genieten van al het moois wat het park te bieden heeft. Alle projecten zijn nu afgerond en er is een ‘Circle of life’ ontstaan.

Een groep enthousiaste buurtbewoners willen graag ‘Stichting Park Kokkebogaard’ oprichten. Zo zorgen zij dat het park goed onderhouden blijft. Een bijdrage voor de oprichtingskosten en een startkapitaal voor het onderhouden van de stukjes groen in zelfbeheer én het organiseren van activiteiten is van harte welkom!

De digitale stembus is open
Steun het initiatief van de wijkbewoners door te stemmen op dit project. Je kunt tot en met 26 september je stem uitbrengen met de naam: ‘Eigenaarschap voor Park de Kokkebogaard.’ Zorgt u dat ze in de top drie komen? De drie projecten met de meeste stemmen worden genomineerd voor de publieksprijs.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk