Breng uw stem uit en zorg dat Merwestein voor derde jaar op rij de titel: ‘Beste zwembad van Nederland’ krijgt!

Twee jaar op rij mocht Sport- en Evenementencomplex Merwestein zichzelf ‘Het beste zwembad van Nederland’ noemen, ook dit jaar doet Merwestein weer mee. De competitie met de collega zwembaden wordt elk jaar zwaarder en daarom vragen de medewerkers ook dit jaar weer uw hulp, want drie keer op rij het zeepaardje ontvangen zal uniek zijn.

ZwembadBranche (ZBB) – het meest toonaangevende vakblad binnen de branche – organiseert voor de derde keer de ZwembadBranche Awards. Zwembad Merwestein is in de race voor de categorie: Beste accommodatie – zwembaden – met meer dan 200.000 bezoekers per jaar. In deze categorie, wordt de winnaar o.a. bepaald middels een tevredenheidsonderzoek. Hoe meer gasten/bezoekers, de online enquête invullen, hoe groter de kans dat Merwestein deze Award weer wint! Doe hier mee met de enquête en nomineer Merwestein.

Ton Bothoff, directeur van zwembad Merwestein: ‘Met de tevredenheidsonderzoek wordt de winnaar bepaald op basis van het aantal ingevulde enquêtes, de hoogte van het eindcijfer en daarmee de vraag of u ons aanbeveelt. Tevens is de klanttevredenheids-enquête voor ons als bedrijf erg belangrijk. Het geeft ons de kans om inzicht te verkrijgen in onze dienstverlening en daar waar nodig te verbeteren en te leren.’

Het invullen van de enquête kost u maximaal vijf minuten en wordt door de medewerkers van zwembad Merwestein erg gewaardeerd. Doe hier mee! Deel dit bericht hieronder in uw social Media.

In 2017 mocht zwembad Merwestein het eerste Zeepaardje ontvangen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren