Katern

Pakt BC New Stars het Kampioenschap?

Voor BC New Stars MSE-1 uit Nieuwegein kan het zondag 15 april wel eens een hele bijzondere dag worden. Bij winst op Jump IJsselstein is de ploeg van trainer Arnoud van Rijnsoever kampioen van de eerste klasse. ‘Dus kom naar Sporthal de Waterlelie en moedig onze mannen aan! De wedstrijd – een heuse derby, Nieuwegein tegen IJsselstein – begint om 13.00 uur in Sporthal De Waterlelie aan de Heemraadsweide 13 in Nieuwegein’ aldus de trainer tegenover onze redactie.

BC New Stars MSE-1 is dit seizoen in topvorm. De ploeg speelde achttien wedstrijden en veroverde 32 punten. De mannen verloren dus pas twee keer. De nummer twee in de stand is Solar systemen-Grasshoppers MSE2, dat in even zo veel duels dertig punten in de wacht heeft gesleept. Na komend weekeinde is er nog één wedstrijd te spelen en beide concurrenten zouden dus op gelijke hoogte kunnen komen in de eindstand. Dan telt onderling resultaat en dat is in het voordeel van BC New Stars.

Winst op Jump betekent voor de mannen dat zij zich kampioen mogen noemen. Het duel in IJsselstein eindigde eerder in 56-72 voor het team uit Nieuwegein. Of dat een voorbode is? We zullen het zien! DJ Huzzel draait die dag dikke beats en de spelers van beide teams zullen voorgesteld worden aan het publiek. In de rust is BC New Stars M16-1, inmiddels al verzekerd van het kampioenschap in de tweede klasse, Team van de Week.

Ons videoteam zal aanwezig zijn om de wedstrijd te verslaan en ……………. wellicht kunnen we ze direct na de wedstrijd feliciteren met het Kampioenschap! Dan iet u het terug op onze website: www.pen.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren