Overvaller Jumbo Galecop snel in de kraag gevat

De politie in Nieuwegein heeft een overvaller snel in de kraag gevat. De man had het gemunt op supermarkt Jumbo in winkelcentrum Galecop. Hij had daar met een groot mes een overval gepleegd.

De slungelige 20-jarige man eiste zaterdagavond rond 19.15 uur geld bij één van de kassa’s en kreeg dat ook. Daarna nam hij de benen. Hoeveel de man had buitgemaakt is onbekend.

Direct na de overval werd een Burgernetactie opgestart en dat had meteen succes. Na een tip van een oplettende deelnemer werd de overvaller een kwartier later al in de buurt opgepakt. Het mes bleef achter op de stoep, zo’n honderd meter van de winkel in de wijk.

In de winkel zijn geen slachtoffers gevallen. Wel waren enkele mensen erg geschrokken. Op de stoep net buiten het winkelcentrum bleven ook nog een winkelmandje en een boodschappentas achter. Die waren volgens een woordvoerder van de politie niet van de overvaller. De overvaller uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug zit vast op het bureau en zal zich binnen kort moeten verantwoorden voor de rechter.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren