Overlastplegers aangehouden na vorderen lesauto in Nieuwegein

In Nieuwegein heeft de politie op dinsdagavond 11 april jl. enkele overlastplegers aangehouden. De politie kreeg die avond rond 19.30 uur een melding dat een groep jongeren overlast veroorzaakten in de wijk Fokkesteeg. Twee verdachten werden na een achtervolging aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Toen de agenten ter plaatse kwamen na de melding kozen een aantal jongeren het hazepad, waarna een achtervolging te voet werd ingezet. Een agent stapte in bij een passerende lesauto, die op dat moment werd gebruikt voor een rijles. De achtervolging werd met de lesauto voortgezet waarna een 21-jarige inwoner van Nieuwegein, werd aangehouden. Op de Hoornseschans in de wijk Fokkesteeg hield een agent een 26-jarige inwoner van Nieuwegein aan voor het niet kunnen voldoen aan de identificatieplicht. De politie doet nog onderzoek naar de identiteit van de overige overlastgevers.

De rijschoolhouder en praktijkstudent werden door de agenten persoonlijk bedankt voor hun medewerking.

One thought on “Overlastplegers aangehouden na vorderen lesauto in Nieuwegein

  1. Lilian

    Heel mooi. Stelletje tuig moet hard aangepakt worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren