Overhandiging trainingspakken voor Rundu

10 september jl. kreeg de werkgroep Rundu van het St. Bonifatius college 3 grote tassen met sportkleding overhandigd. Dit gebeurde in het bijzijn van enkele leerlingen en mevrouw Uijttewaal ,de rector van de school en de heer ton Jansen. Het St. Bonifatius college heeft, net zoals Nieuwegein, een relatie met het St. Boniface College in Rundu.

Hans van der Boor en Radj Ramcharan van de werkgroep Rundu gaan naar Rundu voor een werkbezoek. Het werk-bezoek zal plaatsvinden van 21 t/m 29 september. Tijdens dit bezoek zal de kleding aan de school worden overhan-digd. De werkgroep Rundu van de gemeente Nieuwegein coördineert het particulier initiatief en stimuleert de vriend-schapsbanden tussen instellingen in Nieuwegein (zoals scholen, ondernemerskring, ziekenhuis, bibliotheek ) en Run-du. Concrete samenwerkingsprojecten worden ondernomen o.a. in het kader van de millennium doelen zoals bestrij-ding van armoede, alle kinderen naar school en fairtrade.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren