Overhandiging sleutel nieuwe Stadshuis

Burgemeester Frans Backhuijs heeft dinsdag 6 september jongstleden de sleutel van het Stadshuis in ontvangst genomen. Hij kreeg deze van Arthur de Backker, directeur Ballast Nedam. Het Stadshuis is nu casco opgeleverd. De komende maanden zijn diverse leveranciers bezig om het Stadshuis verder in te richten.

Bij de overdracht waren de directeuren van Ballast Nedam, BAM, Kuijpers en Croon aanwezig. De overdracht vond in bijzijn van de nieuwe gebruikers plaats: de partners in het Stadshuis. Begin november nemen de partners van het Stadshuis hun intrek in het nieuwe gebouw.

Donderdagavond 15 september tekenen de bestuurders van de partners in het Stadshuis de intentieverklaring over de programmering in en rond het Stadshuis. In de verklaring worden intenties vastgelegd op het gebied van samenwerking en activiteiten. Ook wordt deze avond gepresenteerd hoe de inrichting van het nieuwe Stadshuis er uit komt te zien. Zo wordt duidelijk wat mensen uit Nieuwegein en de regio van het nieuwe Stadshuis in de Binnenstad kunnen verwachten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk