Ouderen leren internetten, e-mailen & apps downloaden

Apps downloaden, internetten of e-mailen? Dat kan heel lastig zijn voor mensen die niet zijn opgegroeid met de computer. Een cursus van KlikStart & MOvactor biedt uitkomst. Vanaf 12 oktober starten er op de woensdagmiddag cursussen voor Laptop, IPad en Tablet op Buurtplein Batau & Buurtplein Zuid. Mocht het klikken met de muis moeilijk blijken dan zou de gratis Auto Clicker de oplossing kunnen zijn. Graag nodig wij u uit om Autoclicker Download te bezoeken voor andere automatische clickers.

Een cursus duurt 10 weken en kost 72,50 euro inclusief cursusboek. Het gebruik van een leen IPad  of laptop is mogelijk, voor de tabletcursus is het noodzakelijk om een eigen instrument mee te nemen. De cursussen worden begeleid door geduldige ROC-studenten en een deskundige vrijwilliger, dus jong ontmoet oud. Bovendien is er ook ruimte voor gezelligheid: de cursussen worden aan het einde van de reeks afgesloten met een gezellige middag!

Mensen die ook willen leren omgaan met een laptop, tablet of IPad kunnen zich aanmelden door te bellen naar 06-83403124 of door even binnen te lopen op Buurtplein Batau & Buurtplein Zuid. Ook kunt u terecht op deze website voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk