Ouder-kindochtend: tablets en apps voor de allerkleinsten?

Zelfs de allerkleinsten weten tegenwoordig hun weg in de digitale wereld snel te vinden. Een ‘swipende’ peuter is geen zeldzaamheid meer. Maar waar hou je als ouder rekening mee als je kleintje op een tablet speelt? Welke apps zijn leuk én educatief voor peuters? Tijdens de ouder-kindochtend op woensdag 13 februari (10.00 uur tot 11.00 uur) in bibliotheek De tweede verdieping ontdekken ouders hoe ze hun kind het beste kunnen begeleiden in de digitale wereld. Ze kunnen allerlei apps testen en tips en ervaringen uitwisselen met andere ouders.

De ouder-kindochtend is een gezellige bijeenkomst voor (groot)ouders en hun kinderen en kleinkinderen (0-3 jaar) en vindt elke woensdagochtend plaats. Hier kunnen de kinderen samen lekker spelen. Er wordt voorgelezen en (groot-)ouders kunnen even ontspannen. Ze delen hun ervaringen, bespreken waar ze tegen aan lopen en wisselen tips uit. Elke tweede woensdag van de maand is er een grote workshop. Het thema bepalen ouders en grootouders. Zo ontdekken ze meer over onderwerpen die ze ook echt belangrijk vinden.

Toegang tot de ouder-kindochtend is gratis. Aanmelden kan via actie@detweedeverdieping.nu onder vermelding van ‘ouder-kindochtend’ en de datum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk