Ouder-kindochtend: Breinkracht

Elke woensdagochtend van 10.00 – 11.00 uur wordt er ouder-kindochtend georganiseerd door bibliotheek De tweede verdieping bij buurtplein Doorslag aan de Parelduiker 13. Deze activiteit is gratis en op inloop. De maand september staat in het teken van het thema Breinkracht. Hoe houd je als ouder het hoofd koel? En hoe stimuleer je de hersens van je kindje? Daar gaan we het deze maand niet alleen over hebben, we gaan er ook mee aan de slag!

Ouder-kindochtend: Workshop Positieve Gezondheid
Op woensdag 20 september van 10.00 – 11.00 uur kunnen (groot)ouders en kinderen t/m 3 jaar meedoen aan een workshop positieve gezondheid. Het leven draait bij veel mensen om relaties, de kinderen opvoeden, familie & vrienden ontmoeten en werken. En dan het liefst óók nog met een gezonde leefstijl! Gezond eten, goed slapen en een zinvol- en sociaal leven. Poeh! Best veel! Ontdek in de workshop wat voor jou belangrijk is en hoe je dit kunt toepassen in je eigen leefomgeving.

Ouder-kindochtend: Babyconcert
Op woensdag 27 september 10.00 – 11.00 uur genieten we samen van een klassiek miniconcert!
Tijdens deze ochtend geeft Monir Goran een klassiek concertje voor kleintjes. Klassieke muziek maakt kindjes heel rustig en heeft een positieve invloed op het brein van baby’s en peuters. Monir Goran is geboren in 1975 in Kirkuk in Iraaks-Koerdistan. Van jongs af aan speelt hij ud (Arabische luit) en klassieke gitaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk