Oude en nieuwe herinneringen aan de Nedereindseweg 401 in Nieuwegein

Wie in Nieuwegein is opgegroeid herkent er minstens één: jongerencentrum Time Out, jongerencafé De Tijd, Dancing Flash, jongerencentrum Feniks of The Pit. Aan de Nedereindseweg 401 in Nieuwegein hebben veel Nieuwegeiners mooie herinneringen. Aankomend weekend start PitPop.

Het huidige jongerencentrum The Pit, geheel door vrijwilligers gerund, onderscheid zich van zijn voorgangers. Het is een plek voor de jongeren van nu én de jongeren van toen. Daarom zet The Pit steeds meer in op een gevarieerd programma. De aftrap is genomen met een open podium dat geresulteerd heeft in het festival PitPop Nieuwegein. Op 13 mei 2017 gaan om 19.30 uur de deuren open voor de eerste editie en worden de jongeren van alle tijden getrakteerd op een heel gevarieerd programma van artiesten en muziek.

Kom herinneringen ophalen, nieuwe herinneringen maken en bovenal genieten van de muziek en de gezellige bar.  Toegang en parkeren is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren