Organisatie vrijmarkt Muntplein boos op de PvdA

Winkeliersvereniging Muntplein, wijknetwerk Batau-noord, wijknetwerk Batau-zuid, wijknetwerk Zuilenstein/Huis de Geer/Blokhoeve en wijknetwerk Jutphaas Wijkersloot zijn de sponsoren om een Oranje vereniging op te richten. Deze Oranje vereniging heeft als eerste doel het organiseren van een vrijmarkt die gehouden zal worden vanaf het Muntplein over de Nedereindseweg tot de Plus Supermarkt van Christ van Loon.

Hans Schenk van de winkeliersvereniging Muntplein: ‘De PvdA in Nieuwegein probeert alle eer naar hun toe te trekken nu zij in een persbericht laten weten of er ook een vrijmarkt op het Muntplein komt. De PvdA heeft hier totaal niets aan gedaan, en wij verwachten ook helemaal niets van hun. Maar het is verkiezingstijd dus de PvdA probeert successen van anderen te gebruiken voor hun partij. Jammer dat zij zich niet goed kunnen profileren op andere terreinen. In dit geval laat de PvdA zich aardig in de kaart kijken. Met name heeft het CDA zich opgeworpen om de vrijmarkt weer terug te krijgen. Van deze partij krijg ik ook enorm veel steun hiervoor. Met name de wethouder heeft alle neuzen één kant uit gekregen. Ik als organisator ben ook heel blij met de scouting Nieuwegein-noord die ons veel steun zal gaan geven.’

Schenk reageerde op het eerder verschenen artikel op De Digitale Stad Nieuwegein. Hierin suggereerde de PvdA dat zij zich inzetten voor het terugkeren van de vrijmarkt op het Muntplein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk