Oranjebrug in nacht van 18 op 19 mei gestremd

De Oranjebrug in Vreeswijk is in de nacht van 18 op 19 mei vanaf 01.00 tot 06.00 uur gestremd. Er worden werkzaamheden aan de brug uitgevoerd en dat kan alleen als de brug open staat. Buslijn 65 ondervindt geen hinder want deze rijdt niet in de nacht. De burg wordt met bouwhekken tijdelijke even afgesloten.

De Oranjebrug is vorig jaar ingrijpend gerenoveerd. Na de renovatie bleek dat wanneer de lijnbus de brug passeerde richting de Oranjestraat het brugdek kleppert. Een aantal delen van de brug wordt dan ook vervangen.

Waarschijnlijk is dit altijd het geval geweest maar omdat de brug na de renovatie vrijwel volledig geluidloos is geworden, valt het klepperen nu op. Dit was helaas niet al te voorzien geweest van te voren anders waren de opleggingen aan deze zijde van de brug al direct vervangen bij de renovatie. Na de nacht van 18 op 19 mei gaan de werkzaamheden nog even door maar hoeft de brug niet meer open.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren