Opvolger Samen voor Nieuwegein bekend

Mirjam de Groot volgt per 1 september 2013 Hanneke Weesie op als intermediair maatschappelijk betrokken ondernemen bij Samen voor Nieuwegein.

Bestuursvoorzitter Dorathé van Doorn: “Wij zijn ontzettend blij dat Mirjam de Groot het stokje gaat overnemen. Gezien haar achtergrond en haar netwerk binnen Nieuwegein verwachten wij dat zij een waardevolle bijdrage kan leveren aan het verder uitbreiden en consolideren van het netwerk Samen voor Nieuwegein.”

De Groot heeft kennis en ervaring in zowel het commerciële als het maatschappelijke veld. Na zeven jaar werkzaam te zijn geweest als communicatieadviseur heeft ze de overstap gemaakt naar het onderwijs. “Met heel veel plezier heb mij ik de afgelopen jaren als leerkracht en als voorzitter van Bouwgein ingezet. Ik heb daarbij gezien hoe belangrijk maatschappelijk betrokken ondernemen in de samenleving is. Ik heb er dan ook enorm veel zin in om dit breder bij Samen voor Nieuwegein vorm te geven.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren