Optreden Trio Triest in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Op zondag 28 november van 16.00 tot 17.00 uur treedt Trio Triest op in het Dorpshuis Fort Vreeswijk op Fort Vreeswijk 1. Dit in het kader van Soep & Cultuur. In hun voorstelling delen zij de narigheid, treurnis en het verdriet dat hen is overkomen. Ze bezingen alles in prachtige levensliedjes die je tot tranen toe kunnen beroeren en tegelijkertijd een lach op je gezicht kunnen toveren. Tijdens Soep & Cultuur kun je voor € 2,50 genieten van een kopje huisgemaakte soep. De entree bedraagt € 2,00.

Over Trio Tiest
Het trio bestaat uit Judith Spithoven, John Oostrom en Ad Elbertse. Alle drie zijn ze verbonden aan het onderwijs, ze delen hun creativiteit, humor en muzikaliteit. De teksten zijn geschreven door Ad Elbertse en de composities zijn van Mary van Helmondt en John Oostrom.

In verband met de Coronamaatregelen is vooraf aanmelden voor het optreden verplicht via het e-mailadres: info@fortvreeswijk.nl. Dit wordt gedaan zodat de organisatie weet hoeveel mensen er komen. Op die manier kunnen zij garanderen dat afstand houden mogelijk is. Er vindt geen controle op de Coronapas plaats.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren