Opschoondag in Fokkesteeg

Op zaterdag 21 november aanstaande heeft het wijknetwerk Fokkesteeg samen met de gemeente een opschoonochtend georganiseerd in de wijk. De bedoeling is dat er met een aantal mensen zwerfafval wordt opgeruimd, troep rond de glascontainers en eventueel snoeien op plaatsen waar men last heeft van bijvoorbeeld laaghangende takken van bomen. De gemeente zorgt voor materialen en gereedschap en voert het gevonden afval af. Waar men wil snoeien, zal de gemeente ondersteuning bieden.

Helaas hebben zich naar aanleiding van de oproep in de wijkkrant en op de website van het Wijknetwerk nog maar weinig vrijwilligers zich aangemeld. Dus hierbij nogmaals een oproep om u als wijkbewoners aan te melden voor deze ochtend.

Verzamelen is om 10.00 uur bij wijkhuis de Steeg aan de Hoornseschans en daar na afloop (ongeveer 11.30 uur) samen koffie drinken met iets lekkers. Heeft u er ook zin in? Wilt u ook gaan voor een schone en veilige wijk, meldt u zich dan aan via het e-mailadres: wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk