Oproep voor deelname aan Authentiek Dag Vreeswijk

Ook dit jaar wordt op 1 september weer de Authentieke dag georganiseerd in Vreeswijk. Dit jaar met het thema: ‘Brits.’ Zo wordt er extra aandacht besteed aan de oude Engelse merken. Heeft u een old-timer van minimaal 40 jaar oud en wilt u meedoen? Dan kunt u zich nu al inschrijven op deze website voor dit jaarlijks terugkerend evenement.

Tijdens het evenement kunt u genieten van ca. 250 oude, antieke auto’s, brommers, motorfietsen, vrachtauto’s en tractoren. Daarnaast zijn er diverse kramen met oude (Engelse) ambachten, optredens van een band met Engelse muziek en een bekende traditionele groep drums en doedelzakken.

De deelnemers met hun old-timer zullen een tocht maken door de mooiste stukjes van de provincie Utrecht. De deelnemers ontvangen na afloop een bijzonder aandenken. De start wordt dit jaar gegeven door de beste politicus 2017 van Nieuwegein de heer Martin Monrooij. Aan het einde van de tocht zullen de old-timers verspreid over het dorp te bezichtigen zijn. Vreeswijk is dan gehuld in de sfeer van de jaren ’50.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!