Oproep om te nomineren voor het Groene Lintje

Het is een traditie geworden dat GroenLinks, afdeling Nieuwegein jaarlijks het Groene Lintje uitreikt aan een inwoner die zich vrijwillig inzet voor het behoud van de natuur en duurzaamheid. Ook een bedrijf of organisatie kan voorgedragen worden.In 2016 hebben de vrijwilligers van de Kruidentuin het lintje ontvangen. Met het uitreiken van het lintje spreekt GroenLinks haar waardering uit en wordt een inwoner of bedrijf/organisatie op een aardige manier in het zonnetje gezet.Te denken valt hier aan initiatieven voor de aanleg van een stads-groentetuin, het plaatsen van zonnepanelen, het opruimen van zwerfvuil, het verduurzamen van een woning of bedrijf en ergiebesparende maatregelen, etc..

Ken je een inwoner of een bedrijf/organisatie, actief in Nieuwegein die zich het afgelopen jaar op een bijzondere manier heeft ingezet voor de natuur, milieu en duurzaamheid? Dan kun je die nomineren. De voordracht met een korte motivatie voor 20 mei 2016 mailen aan: nieuwegein@groenlinks.nl.

Uit de lijst van genomineerden wordt door een jury, de uiteindelijke winnaar aangewezen. De uitreiking vindt plaats op zondag 21 mei tijdens de Duurzaamheidsmarkt in het Natuurkwartier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk