Oproep deelname aan Authentieke Dag

Op zaterdag 7 september aanstaande organiseert de Activiteitengroep Vreeswijk (Nieuwegein-Zuid) voor de vierde keer een Authentieke Dag als onderdeel en ‘aftrap’ van de Vreeswijkse Septemberdagen. Deze dag is gericht op vervoermiddelen en ambachten uit het verleden en ouder dan 25 jaar. De organisatie nodigt bezitters van authentieke vracht- en personenauto’s, motorfietsen, tractoren en bromfietsen uit om deel te nemen aan deze dag met onder andere een rondrit van 65 km door Nieuwegein en omgeving. Voor informatie over deze dag kunt u mailen met oldtimers@activiteitenvreeswijk.nl of telefonisch 06-20443836.

Het belooft dit jaar een extra leuke dag te worden omdat de Authentieke Dag dit jaar samenvalt met nog een evenement: Maritiem Nieuwegein (5 t/m 8 september). Dit omvat allerlei aan water gerelateerde activiteiten zoals zwemwedstrijden in open water, roeiwedstrijden, drakenbootraces, concert aan/op het water, radiografisch bestuurbare modelboten, nautische markt, demonstraties door Down Under, demonstraties van politie en brandweer te water en kinderwateractiviteiten. Het accent van het evenement komt te liggen op Jutphaas, Cityplaza en Vreeswijk. Langs de oevers komen circa 200 historische schepen te liggen. Ook aan het 75-jarig bestaan van de Beatrixsluis wordt aandacht geschonken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren