Oproep betrokkenen/getuigen dollemansrit

De politie is nog druk bezig om het dossier tegen de verdachte van de dollemansrit op vrijdagmiddag 19 juni completer te maken. Het onderzoeksteam heeft al diverse verklaringen opgenomen, maar denkt dat nog meer verkeersdeelnemers zijn geconfronteerd met deze automobilist.

Als u door de bestuurder van de VWGolf die vrijdagmiddag in gevaar bent gekomen – u moest bijvoorbeeld uitwijken om een aanrijding te voorkomen – dan wil het onderzoeksteam graag met u spreken. U kunt via het telefoonnummer 0900-8844 kontakt opnemen met het onderzoeksteam in bureau Nieuwegein.

De dollemansrit verliep via de Waterlinieweg, Structuurbaan, Hollandhaven, Ambachtsweg, Nijverheidsweg (hier moest een bromfietser uitwijken), Zandover (verdachte passeerde rakelings een aantal kinderen), Grindover, Wierselaan, Doctor B.J. Buurmanstraat, Waalstraat, Prinsessenweg, Wierselaan (bestuurder landbouwvoertuig betrokken), Oude Sluis, Voorhavendijk ,Tienkade en Waterliniedok.

De 43-jarige man uit Rhenen werd na zijn voorgeleiding door de rechter-commissaris in bewaring gesteld en zit nog vast. Op donderdag 2 juli staat een zitting gepland en moet hij verschijnen voor de Raadkamer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren