Oprit A27 Nieuwegein uren dicht na ongeluk met bestelbusje

Op de oprit van de A27 bij Nieuwegein is vrijdagmiddag een bestelbusje van de weg gegleden. Het voertuig belandde in een sloot, maar gelukkig konden alle inzittenden zelfstandig uit de auto komen. Hoewel het ongeluk met een sisser afliep, blijft de oprit van de snelweg voorlopig dicht.

Er ligt namelijk iets glads op het asfalt. Rijkswaterstaat moet dat opruimen en verwacht daar nog wel een uur of vier mee bezig te zijn. Mogelijk gaat de weg dus pas rond 21.00 uur weer open. Het gaat om de oprit bij het tankstation, vlakbij restaurant Hajé, in de richting van Utrecht/Almere.

Het bestelbusje ramde tijdens de glijpartij nog een lantaarnpaal en een verkeersschild. De hulpdiensten vreesden dat er (zwaar)gewonden waren en dus werden de brandweer en een traumateam per helikopter opgeroepen. Uiteindelijk bleken zij dus niet nodig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren