Oprichting muziek-luistergroep in Nieuwegein

Geïnteresseerden in klassieke muziek in Nieuwegein kunnen op maandag 12 februari om 14.00 uur kennismaken met het idee van ‘muziek-luistergroepen’. De informatiebijeenkomst in Bibliotheek ‘De Tweede Verdieping’ in de binnenstad van Nieuwegein en is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de Bibliotheek. Senia brengt mensen met eenzelfde culturele interesse bij elkaar, in dit geval is dat klassieke muziek.

Het zal gaan om groepen van 6-8 personen. Senia levert het studie-en discussiemateriaal aan de hand van luisterfragmenten. Bijvoorbeeld over de Winterreise van Franz Schubert, of de Goldbergvariaties van Johann Sebastian Bach. Op de website van Senia staat meer informatie over de werkwijze en de kosten.

Belangstellenden zijn welkom op maandag 12 februari om 14.00 uur in Bibliotheek ‘De Tweede Verdieping’ aan het Stadsplein 1-C in Nieuwegein. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de muziek-luistergroep willen stappen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren