Opnames voor De Grote Tuinverbouwing van start op Cityplaza

Het bekende tv-programma De Grote Tuinverbouwing, dat elke zaterdag wordt uitgezonden op SBS6, is in de aanloop van het evenement ‘De Smaak van City’, in Nieuwegein neergestreken voor ‘De groene verbouwing van Cityplaza’.

Afgelopen zaterdag 11 mei jl. was er een ‘Meet & Greet’ met Ivo Putman. Vanaf maandag 13 mei gaat het team van De Grote Tuinverbouwing op verschillende plekken in- en rondom Cityplaza aan de slag: Ivo Putman en Suzanne van der Hoeven gaan aan het werk op het horecaplein om daar, in samenwerking met de ondernemers, de terrassen groener te maken en aan te kleden.

De tv-opnames vormen een uitzending die compleet in het teken staat van ‘De groene verbouwing van Cityplaza’ in Nieuwegein. Deze aflevering wordt uitgezonden op zaterdag 8 juni om 17.00 uur (SBS6) en de herhaling is te zien op zondagochtend 9 juni om 9.45 uur (SBS6). Onze videograaf Michael Simonse stond achter de cameraman en maakte bovenstaande video. (excuses voor het slechte geluid)

One thought on “Opnames voor De Grote Tuinverbouwing van start op Cityplaza

  1. R.van der Stel Stel

    Ik ben blij dat ik een plekje heb gevonden om wat te vragen of te zeggen.
    Ik ben zooo blij met Ivo.
    Hij doet het GEWELDIG. Ik zit er zaterdag om 17.00 weer helemaal klaar voor. Die glimlach op zijn gezicht doet me goed. GEWELDIGE.MAN.Zoals vanmiddag in Nieuwegein. Ik hoop dat hij echt heel lang blijft. Nu een SCHITTEREND PROGRAMMA. Groetjes van Roelie van der Stel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren