Ophalen van kerstbomen

RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) haalt begin januari 2021 kerstbomen aan huis op. Wanneer RMN in uw wijk start kunt u vindt u terug op het digitale inzamelschema van het reinigingsbedrijf of in de gratis RMN-app.

Leg uw kerstboom op de geplande ophaaldag uiterlijk om 07.30 uur op de aanbiedplaats waar u normaal gesproken uw container neerzet. Woont u in een flat of appartementencomplex? Bied dan uw kerstboom aan op vijf meter afstand van de ondergrondse verzamelcontainer.

Extra werkzaamheden
Het inzamelen van de kerstbomen is een taak die RMN naast haar reguliere werkzaamheden uitvoert. Dit vergt extra inzet qua voertuigen en personeel. Het kan dan ook voorkomen dat RMN niet op de geplande ophaaldag, maar later die week bij uw adres langskomt om uw kerstboom op te halen.

RMN vragen u pas contact te zoeken met de afdeling Publiekscontacten als uw kerstboom na anderhalve week nog niet is weggehaald. Medewerkers van RMN doen uiteraard hun uiterste best om uw kerstboom zo snel mogelijk op te halen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!