Opgelet, werkzaamheden Het Klooster

In de nachten van maandag 30 augustus t/m vrijdag 3 september van 19.00 uur t/m 05.00 vinden werkzaamheden plaats aan de Waterliniedok op bedrijventerrein Het Klooster. Het gaat om het verbreden van het wegdek vlakbij het viaduct over de A27 en de toerit van de A27 richting Utrecht. Gedurende de werkzaamheden wordt het verkeer langs de werkzaamheden geleid.

Bushalte Waterliniedok
Vanaf maandag 30 augustus tot maandag 13 september wordt gewerkt aan de bushalte op de Waterliniedok. Dit betekent dat de buslijnen 44 (richting Houten/Vianen Hoef en Haag) en buslijn 46 (richting Nieuwegein Centrum/Nieuwegein Het Klooster) in deze de periode stoppen op de bushalte op het Inundatiedok (om de hoek).

Gedeeltelijke afsluiting toe/afrit A27
Vanaf vrijdagavond 10 september om 19.00 uur tot maandag 13 september 05.00 uur vinden werkzaamheden plaats tussen de Beatrixsluis en de kruising Inundatiedok/Defensiedok. Er wordt ononderbroken dag en nacht gewerkt om een fietstunnel te realiseren en de rijbanen, de bestrating en de riolering te vervangen.

Tijdens hetzelfde weekend worden er ook werkzaamheden uitgevoerd aan de A27: de afrit 28 vanuit Breda en de toerit 28 richting Utrecht. Tijdens deze werkzaamheden wordt de rotonde omgebouwd tot een kruising en wordt het asfalt vervangen.

Tijdens deze werkzaamheden blijft het Klooster bereikbaar via de afrit 28 van de A27 vanuit Utrecht. Het verkeer uit de andere richting wordt van en naar de A2/A12 omgeleid.

Contact
Voor vragen en klachten: klooster@mourik.com of via Whatsapp/telefoonnummer: 06-57 83 48 33.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk