Openwater evenement in Nieuwegein

Op zondag 8 september 2013 organiseert zwemvereniging Aquarijn in samenwerking met N.V. Sportinrichtingen Nieuwegein de Merwede Challenge 2013.

De Merwede Challenge 2013, is voor jong en oud. Deelnemers dienen te beschikken over een geldig zwemdiploma en voor deelnemers jonger dan 7 jaar geldt dat zij mee mogen zwemmen met een begeleider ouder dan 18 jaar. Competitief strijden of recreatief meedoen, alle deelnemers ontvangen een Merwede Challengeherinnering. De Merwede Challenge 2013 is goed gekeurd door de KNZB en wordt begeleid door ‘echte’ KNZB officials. Ook is de Merwede Challenge 2013 opgenomen in de landelijke kalender van Nederlands Open Water Web (NOWW).

Het volledige programma vindt plaats tussen 13:00 en 17:30 uur. Er zijn verschillende starttijden, afhankelijk van leeftijd en gekozen afstand. Het evenement start en finisht bij Herenstraat 18 (Rijnhuizerbrug) in Nieuwegein. Op www.noww.nl/kalender kunt u terecht voor uw aanmelding en meer informatie over de verschillende tijden en afstanden. Kijk voor algemene informatie ook op www.merwedechallenge.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk