Openlucht Galerie dit jaar weer op de Jaarmarkt Vreeswijk

Dit jaar wordt op woensdag 8 september a.s weer de Jaarmarkt Vreeswijk gehouden. Evenals de afgelopen twee jaar maakt de Openlucht Galerie weer deel uit van deze Jaarmarkt. Op de Handelskade, langs het water, wordt weer een apart gedeelte ingericht voor deze Openlucht Galerie. Jaarmarkt en de Galerie wordt gehouden van 13.00 tot 21.00 uur.

Iedereen die zelf mooie dingen maakt en die wel eens aan een breder publiek wil laten zien krijgt de kans op dit te doen. De organisatoren hopen weer op een grote verscheidenheid van geëxposeerde stukken en kunstuitingen. Deze galerie is alleen bestemd voor ‘kunstenaars’ die in Nieuwegein wonen. Door de Vreeswijkse winkeliers worden kramen ter beschikking gesteld voor € 12,50 per kraam. Als aangetoond wordt, dat er alleen wordt geëxposeerd, dan wordt geen kraamhuur in rekening gebracht. Er mag dan geen verkoop plaatsvinden. Handelaren worden niet toegelaten.

Voor opgave of inlichtingen over deze Galerie kunt u contact opnemen met de organisatie: telefoon: 030 – 60 644 73 of per e-mail: WcVreeswijk@wanadoo.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk