Katern

Openingstijden Koningsdag en 4 en 5 mei

De gemeentelijke afdelingen in het Stadshuis (dus ook de Stadswinkel) zijn op Koningsdag (vrijdag 27 april) gesloten. Op vrijdag 4 mei is de Stadswinkel geopend tot 17.00 uur.

Gemeentewerf en Afvalinzameling
Op Koningsdag (vrijdag 27 april) is RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) gesloten en vindt er geen inzameling plaats. Ook het recyclingstation is deze dag dicht. De container die normaal gesproken op deze vrijdag wordt geleegd, wordt nu op een andere dag geleegd. Via de gratis RMN-app en via de website www.rmn.nl kunt u, na het intypen van postcode en huisnummer, op het inzamelschema zien op welke dag RMN in uw straat langskomt. Let op: Dit kan voor of na Koningsdag zijn. De container moet die dag zoals altijd voor 07.30 uur aan de weg staan. Op vrijdag 4 mei wordt het afval wel gewoon opgehaald.

Natuurkwartier
De buitenruimte van het Natuurkwartier is op Koningsdag (vrijdag 27 april) en op Bevrijdingsdag (zaterdag 5 mei) als normaal geopend (van 10.00–17.00 uur). Dat geldt ook voor de Kinderboerderij.

Begraafplaats Noorderveld
Voor het regelen van een uitvaart op Koningsdag kunt u terecht bij de medewerkers van begraafplaats Noorderveld, via telefoon: 06-51 20 51 13. Vergeet niet het aanmeldingsformulier te mailen naar: noorderveld@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren