Openingstijden gemeentelijke instellingen rond Pasen

Het gemeentelijk deel van het Stadshuis en dus ook de Stadswinkel zijn gesloten op vrijdag 3 april (Goede Vrijdag) en maandag 6 april (Tweede Paasdag).

Kinderboerderij IJsselstee is op vrijdag 3 april (Goede Vrijdag) geopend van 08.00–17.00 uur en op maandag 6 april (Tweede Paasdag) van 10.00–17.00 uur. Overigens is de kinderboerderij ook zaterdag 4 en zondag 5 april (Eerste Paasdag) geopend en wel van 10.00–17.00 uur. Tijdens de openingstijden van de Kinderboerderij is ook de rest van het terrein van het Natuurkwartier toegankelijk.

Het Milieu Educatie Centrum (MEC) is op vrijdag 3 april (Goede Vrijdag) en maandag 6 april (Tweede Paasdag) gesloten.

Het Afvalbrengstation op de gemeentewerf is op vrijdag 3 april (Goede Vrijdag) als gebruikelijk geopend maar is op maandag 6 april (Tweede Paasdag) gesloten.

Op vrijdag 3 april (Goede Vrijdag) leegt het RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) als normaal de afvalcontainers. Op maandag 6 april (Tweede Paasdag) echter niet. Op www.rmn.nl/inzamelschema kunt u zien welke ophaaldag daarvoor in de plaats komt. Dit kan één of meerdere dagen vóór of na 6 april zijn. De container of plastic Hero zak moet op de inzameldag vóór 07.30 uur aan de weg staan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk