Openingstijden gemeentelijke instellingen rond de feestdagen

De Kerstdagen vallen dit jaar op woensdag en donderdag en nieuwjaar op een woensdag. Dat levert rond die dagen de volgende wijzigingen op in de openingstijden:

Het Stadshuis is uiteraard gesloten op de kerstdagen en op nieuwjaar maar is wel geopend op vrijdag 27 december. Op donderdag 2 januari is het personeel van de gemeente te bereiken vanaf 10.00 uur.

De avondopenstelling van de Stadswinkel is normaal op woensdag. Omdat Kerstmis op woensdag en donderdag valt, is er in de laatste week van het jaar geen avondopenstelling. En omdat nieuwjaarsdag op een woensdag valt, is er ook in de eerste week van het nieuwe jaar geen avondopenstelling. Op donderdag 2 januari is de Stadswinkel pas geopend vanaf 10.00 uur.

Op de feestdagen is er geen afvalinzameling. In plaats van op woensdag 25 december komt de vuilniswagen in de betreffende wijken al langs op zaterdag 21 december. In plaats van donderdag 26 december komt de vuilniswagen langs op zaterdag 28 december. In plaats van op woensdag 1 januari komt de vuilniswagen al langs op dinsdag 31 december.

Op 24 december en op oudejaarsdag is het Afvalbrengstation als gebruikelijk geopend (9.00 – 16.00 uur).

Het Milieu Educatie Centrum (MEC) is gesloten van maandag 23 december tot en met zondag 5 januari.

Kinderboerderij IJsselstee is op maandag 23 en maandag 30 december geopend van 12.00 – 17.00.Op 24 december is er een levende kerststal en dan is de Kinderboerderij geopend van 10.00 – 17.00 uur én van 17.30 – 20.00 uur. Op Eerste Kerstdag en nieuwjaarsdag is de Kinderboerderij gesloten. En de begraafplaats is op alle dagen te bezoeken als normaal.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk