Katern

Openingstijden gemeentelijke instellingen op Goede Vrijdag en Pasen

De Stadswinkel in het Stadshuis is op Goede Vrijdag en tijdens de Paasdagen gesloten. Dat geldt ook voor de andere gemeentelijke onderdelen in het Stadshuis.

Natuurkwartier
Het Natuurkwartier is op Goede Vrijdag en tijdens de Paasdagen normaal geopend van 10.00-17.00 uur. Dat geldt ook voor Kinderboerderij IJsselstee, die op dit terrein is gevestigd. Het MEC (Milieu Educatie Centrum) is op Goede Vrijdag en tijdens de Paasdagen gesloten.

Recyclingstation/Aanbiedstation
Op Goede Vrijdag wordt het huisafval gewoon opgehaald als op andere vrijdagen (van 09.00–16.00 uur). Op Tweede Paasdag wordt er geen afval opgehaald. Kijk op www.rmn.nl (of op de RMN-app) om te zien welke ophaaldag daar voor in de plaats komt. U kunt zoeken op postcode en huisnummer.

Gemeentewerf
De Gemeentewerf is op Goede Vrijdag en tijdens de Paasdagen gesloten.

Begraafplaats
Voor het regelen van een uitvaart tijdens de Paasdagen kunt u terecht bij de medewerkers van begraafplaats Noorderveld via tel. 06 51 20 51 13. Vergeet niet het aanmeldingsformulier te mailen naar noorderveld@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren