Openingsrit Motorclub Nieuwegein

Op zondag 7 april aanstaande vindt de openingsrit van het 49e motorseizoen plaats bij Motorclub Nieuwegein. Alle motorrijders uit Nieuwegein en wijde omgeving zijn die dag welkom om mee te rijden met alle motorliefhebbers. Deze rit valt dit jaar samen met de dag van de Motorrijder van de KNMV. Reden van deze dag is het promoten van de motor voor het woon-werkverkeer.

Kantine MHCN
Deelnemers verzamelen vanaf 09:00 uur bij het clubhuis van de Mixed Hockeyclub Nieuwegein (MHCN)  aan de Newtonbaan 10 in Nieuwegein. Tot 10.00 uur vinden er dan geluidsmetingen plaats. Om 10.00 uur opent de voorzitter Rinus de Jager het motorseizoen 2024 door het traditioneel hijsen van de vlag.

Deelname is gratis. Na 10:30 uur vertrekken de deelnemers in groepjes van maximaal vijf personen, begeleid door ervaren motorrijders. De route gaat langs mooie wegen. Rond 16:00 uur is iedereen weer terug.

Motorclub Nieuwegein
Motorclub Nieuwegein (MCN) is een vereniging en is opgericht op 5 juni 1975. Het ledenaantal ligt momenteel rond de tachtig leden. Naast het maken van mooie ritten, staat bij de club veiligheid voorop. Zo is het belangrijk dat iemand over een goede motorbeheersing beschikt en zich aan bepaalde regels houdt.

De Motorclub Nieuwegein organiseert elke maand meerdere ritten en enkele malen per jaar een lang weekend naar het buitenland. Tijdens de rit kunnen geïnteresseerden kennis maken met de motorclub.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk