Katern

Openingsrit Motorclub Nieuwegein

De Motorclub Nieuwegein (MCN) houdt zondag 6 april a.s. haar jaarlijks terugkerende Openingsrit van het seizoen. Deze zal starten vanaf haar clubhuis aan de Galecopperoom 1 (het gebouw van het Petanquecentrum). Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom.

De MCN organiseert gedurende het zomerseizoen toerritten in binnen- en buitenland, treffens en kampeerweekenden. Ook is er een speciaal winterprogramma. MCN is een niet merkgebonden club voor jong en oud, waar motorrijden, het uitwisselen van motorervaringen, gecombineerd met gezelligheid centraal staan. Het ledenaantal varieert en ligt gemiddeld tussen de 75 en 90.

’Motorrijden met de motorclub is leuk, maar rijden in clubverband houdt wel in dat men zich, voor de eigen veiligheid en van de anderen, aan bepaalde regels moet houden.Ook daar besteden wij uitgebreid aandacht aan’’ aldus Bert Goudriaan, secretaris van MCN.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren