Opening voetbalkooi De Vleugel door Sport ID Nieuwegein

Woensdag 19 juni leren leerlingen van Montessorischool De Vleugel de nieuwste voetbaltrucs. Sport ID verzorgt die dag een voetbalclinic ter ere van de opening van het voetbalveld naast de school aan het Mozartplantsoen. Ook kinderen uit de buurt zijn van harte welkom om mee te komen doen. Het voetbalveld wordt om 14.00 uur feestelijk geopend.

Na de opening gaan de kinderen in en rond het veld aan de slag met de bal. Hoe maak je nu een geslaagde panna? Is het hooghouden van de bal moeilijk? Sport ID zet hiervoor een aantal leuke voetbalspellen uit. Samen met de ouders wordt bekeken welke kinderen de mooiste ‘moves’ maken.

De voetbalkooi is een initiatief van de leerlingenraad van De Vleugel. “Twee jaar hebben onze leerlingen zich hard gemaakt voor een goede plek om te kunnen voetballen, legt Doreen Rambags, directeur van de school, uit. Er is geld ingezameld via o.a. een oogstfeest en sponsorloop. Samen met de gemeente is er uiteindelijk een plan gekomen én uitgevoerd. Daar zijn we supertrots op” aldus Doreen Rambags, directeur De Vleugel. Kinderen uit buurt kunnen ook gebruikmaken van het voetbalveld. Iedereen is welkom om de opening mee te vieren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren