Opening TOP Stadspark Oudegein

Op vrijdag 7 april zal het Toeristisch Overstappunt (TOP) in het Stadspark Oudegein worden geopend. Dit Toeristisch Overstap Punt is gelegen nabij Jack’s Grillhouse aan het Parkhout 2 in Nieuwegein en is een initiatief van de Gemeente Nieuwegein, provincie Utrecht, programmabureau Utrecht-West, Jack’s Grillhouse en Gebiedscoöperatie O-gen.

Een TOP is een startpunt waar recreanten de auto kunnen parkeren om van daaruit heerlijk te fietsen of te wandelen. Een TOP is goed bereikbaar per auto, beschikt over voldoende parkeergelegenheid en er is horeca in de buurt. De fiets- en wandelroutes die bij een TOP starten, laten de recreant kennismaken met de mooiste plekjes in de regio. De TOP’s zijn te herkennen aan een stalen groene grashalm  of een zuil met informatie over de locatie, de omgeving en de routes.

Bij TOP Stadspark Oudegein is tevens een kanosteiger aangelegd, zodat de omgeving ook per kano (binnenkort te huur bij Jack’s Grillhouse) kan worden verkend.

TOP Stadspark Oudegein en de kanosteiger zijn mede mogelijk gemaakt door provincie Utrecht, programmabureau Utrecht-West, de gemeente Nieuwegein, Jack’s Grillhouse en Gebiedscoöperatie O-gen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren