Katern

Opening seizoen Motorclub Nieuwegein

Op zaterdag 23 juni aanstaande zal de Motorclub Nieuwegein (MCN) weer haar jaarlijkse Molenkruierrit houden. Met deze rit opent de motorclub haar seizoen. Tijdens de koffie-, thee en lunchstops wordt niet alleen iets verteld over wat de club gedurende het motorseizoen gaat doen, maar ook wat er gedaan kan worden om gedurende de winteravonden contact met elkaar te houden. De rit is een zogenaamde ‘open rit’ dus iedereen is welkom om mee te rijden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De start is zaterdag 23 juni a.s. om 10.00 uur in het clubhuis van het Petanquecentrum aan de Galecopperzoom.

Motorclub Nieuwegein is een vereniging, opgericht in 1975 en organiseert gedurende in het zomerseizoen toerritten in binnen- en buitenland, treffens en kampeerweekenden. Ook is er een speciaal winterprogramma. MCN is een niet merkgebonden club voor jong en oud, waar motorrijden, het uitwisselen van motorervaringen, gecombineerd met gezelligheid centraal staan. Het ledenaantal varieert en ligt gemiddeld tussen de 75 en 90 motorliefhebbers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren