Opening informatiecentrum Nieuw Vreeswijk

Op dinsdag 15 april opent Evert van Linge wethouder Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening samen met vertegenwoordigers van de VOF Vreeswijk Noord en de Museumwerf Vreeswijk het informatiecentrum Nieuw Vreeswijk. Het informatiecentrum zal tot medio 2004 dienst doen om huidige en toekomstige bewoners van (Nieuw) Vreeswijk informatie te bieden over het plan. In het centrum staat een maquette opgesteld en er hangen panelen met daarop de informatie over de verschillende types woningen en de inrichting van de openbare ruimte.

Het informatiecentrum is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Nieuwegein in samenwerking met de VOF Vreeswijk en de Museumwerf Vreeswijk.

Die dag vindt ook de eerste van een reeks verkoopmanifestaties plaats. Het eerste deelplan dat in de verkoop komt is gesitueerd op het voormalige Eurogritterrein aan de Wierselaan. Het gaat hier om circa 100 woningen in de categorieën goedkope, middeldure en dure koop én sociale huur. De verkoopmanifestatie start om 16.00 uur in het nieuwe informatiecentrum.

Het informatiecentrum Nieuw Vreeswijk kan zonder afspraak bezocht worden. De openingstijden van het centrum zijn: woensdag en zaterdag van 14.00 uur tot 16.00 uur en donderdag van 17.00 tot 19.00 uur. Het centrum is gevestigd in het werfkantoor van de Museumwerf Vreeswijk aan de Wierselaan 113 te Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk