Opening dierenweide Galecop

Dierenweide Galecop zal vanaf woensdag 2 oktober aanstaande iedere woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur open zijn. Kinderen kunnen dan lekker spelen in de dierenweide en de geitjes aaien. Dit onder toezicht van de ouders, opa of oma.

Wethouder Renee Blom zal 2 oktober om 14.00 uur de opening verrichten. Dit zal feestelijk gebeuren en er is wat lekkers voor de kinderen aanwezig. Iedereen is welkom! Vanaf de opening zal de dierenweide iedere woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur open zijn voor publiek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Opening dierenweide Galecop

Op 11 januari 2006 om 14.00 uur opent raadslid mevrouw Atie van der Meulen de dierenweide Galecop (Stedelijk Park 3c, Galecop). Tijdens de opening, waarbij ook wethouder Van Rooijen aanwezig is, reikt mevrouw Atie van der Meulen aan de aanwezige kinderen een kleurplaat uit. Degene die de plaat inkleuren en opsturen naar de kinderboerderij maken kans op een middagje kinderboerderij. De winnaar mag dan helpen de dieren te verzorgen.Een dierenweide in Galecop was een langgekoesterde wens van de buurtbewoners. Deze wens leek onvervulbaar toen in het kader van Nieuwegein Kiest besloten werd de dierenweides, kinderboerderij en MEC op afstand te plaatsen. Het beheer werd namelijk te duur. Desondanks heeft de raad, en met name mevrouw Van der Meulen zich ingespannen om toch een dierenweide in Galecop te realiseren. In de dierenweide lopen geiten en schapen. Mogelijk komen er ook kippen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren