Opening Biologische Boerenmarkt Nieuwegein

De eerste Biologische Boerenmarkt in Vreeswijk was een groot succes. De kramen waren de hele dag druk bezet met nieuwsgierigen en fanatieke kopers die met boodschappentassen vol met biologische producten naar huis gingen. Maar voor deze eerste marktdag was door de organisatie meer uit de kast gehaald.

Nadat de burgemeester de markt had geopend door een bokje met zich mee te trekken en daarmee een vlag te ontvouwen, barstte het feestgedruis op de markt los. Rijen dik stonden de mensen voor de kramen. De Oude Sluis in Vreeswijk was feestelijk versierd met tenten, vlaggen en een kinderhoek.

De mensen achter de kramen konden hun eerste marktdag niet beter beginnen. Mark en Els Villerius, aanbieders van brood en banket: ”Al ons brood is op. Het liep storm bij onze kraam. Voor de zekerheid hadden we meer ingekocht voor de opening, maar dat we alles kwijt zouden raken, dat hadden we niet verwacht.”

De markt zal elke zaterdag gehouden worden aan de Oude Sluis in Vreeswijk. “Ik kom zeker volgende week weer”, was de enthousiaste uitroep van een klant. “Eindelijk hoef ik niet meer naar omliggende steden en kan ik gewoon in Nieuwegein mijn biologische boodschappen doen.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk