Opendag Stichting Galecopperpark-sublime

Op 1 juli aanstaande houdt weidedierenopvang Galecopperpark-sublime weer Opendag. Net als voorgaande jaren zet de dierenopvang zijn deuren één dag open voor het publiek. Op deze dag kan groot en klein van 11.00 uur tot 17.00 uur komen kijken en informatie krijgen over het doel van de stichting.

Tijdens de Opendag zijn diverse activiteiten op het terrein in de Galecopperzoom aan de rand van de wijk Galeop aan de Galecopperdijk 20 in Nieuwegein. Nikki van Olst van het Visibre Team zal een demonstratie/show geven. Het Visibre Team is onder andere bekend van het Horse Event, Animal Event en Equiday. Hierboven iet u een video waarin Nikki van Olst aan het werk is.

Naast de demonstratie is er ook hoefsmid Dirk van Velzen aanwezig. Hij zal zal demonstreren hoe het hoefmechanisme werkt bij paarden. Paardengebitsverzorger Olav Franzel laat u zien en voelen hoe het paardengebit in elkaar zit en onderhouden wordt. Voor de kinderen worden ponyritjes georganiseerd en kunnen ze o.a met varkens, geiten en schapen knuffelen. Ook zijn er diverse kraampjes waar u de toekomstplannen kunt zien van de stichting en kunt u meedoen met de race om de gouden mestvork.

U wordt verzocht met de fiets te komen. Indien dit niet mogelijk is wordt u verzocht te parkeren bij het naastgelegen sportcomplex.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren