Openbare basisschool ZieZo is ‘Gezonde School’

Vorige week is met de lancering van de nieuwe website van de Openbare Basisschool ZieZo ook bekend geworden dat de school zich 3 jaar lang ‘Gezonde School’ mag noemen. ZieZo, aan de Lupinestraat in Nieuwegein zuid, is de tweede gezonde school in Nieuwegein. Eerder werd OBS De Schakel al ‘Gezonde School.’ Jaarlijks is er op ZieZo veel aandacht voor een gezonde leefstijl met sport, bewegen en gezonde voeding.

Maandag 13 april is met ouders en kinderen een start gemaakt met het programma ‘Lekker Fit.’ De komende weken staat dit centraal op de school. Aanstaande vrijdag is er een koffie/ theeochtend met medewerking van een voedingsdeskundige van Diëtheek, met als onderwerp gezond opvoeden en er volgen andere activiteiten. Zo gaan de kinderen van de groepen 5 tot en met 8 met de voedingsdeskundige naar de supermarkt en krijgen de kinderen van groep 1 tot en met 4 een gastles over gezonde tussendoortjes.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren