Open Toptrouwlocatie Route bij Green Village

Om aankomende bruidsparen nog beter van dienst te zijn in de zoektocht naar de juiste locatie, organiseren diverse trouwlocaties, zondag 9 februari, een ‘Open Toptrouwlocatie Route.’ Op deze dag openen de mooiste trouw- en feestlocaties van Nederland hun deuren. De Open Toptrouwlocatie Route is van 12.00 uur tot 17.00 uur. Ook de Green Village in Nieuwegein doet mee.

Ga langs bij Green Village in Nieuwegein. De Green Village is rustig gelegen aan de rand van Nieuwegein, net onder de rook van Utrecht. De voormalige boerderij heeft sfeervolle zalen een adembenemende buitenentourage, ruime parkeergelegenheid en een riant terras met uitzicht op rustiek water. ‘De sfeervolle uitstraling en de persoonlijke service vormen een uitstekende combinatie, kortom perfect voor uw bruiloft’ aldus Marloes Groot Jebbink van de Green Village.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren