Katern

Open Toernooi Tennisvereniging Rijnhuyse

Tennissers hebben nog tot en met zondag 26 augustus 2018 om in te schrijven voor het QuoVadis Rijnhuyse Open 2018, dat van 1 t/m 9 september bij Tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein plaatsvindt. Er wordt gespeeld vanaf speelsterkte 2 tot en met speelsterkte 8; alle categorieën bieden heren- en damessingle (HE/DE), heren- en damesdubbel (HD en DD) en mixed (GD). Bij speelsterkte 7 (HD, DD en GD) kan ook gekozen worden voor de categorie 35+. De 7 (verlichte) banen van Rijnhuyse zijn van smashcourt. Inschrijven kan nog tot en met 26 augustus 23.59 uur via https://mijnknltb.toernooi.nl.

Voorbereiding najaarscompetitie
Het open toernooi van Rijnhuyse wordt in de regio gezien als een mooie voorbereiding op de KNLTB najaarscompetitie, die 11 september weer start. De eerste wedstrijden in het toernooi beginnen op zaterdag 1 september en in het finaleweekend van 8 en 9 september verzorgt Wijnfort Jutphaas de traditionele wijnproeverij. Ook de feestavond op 7 september heeft veel in petto, want de organisatie is in onderhandeling met een deejay van internationale faam. Inschrijven voor het toernooi kan via https://mijnknltb.toernooi.nl.

Over Tennisvereniging Rijnhuyse
Tennisvereniging Rijnhuyse (TVR), gelegen aan Rond het Fort in Nieuwegein, is de grootste tennisvereniging in Nieuwegein. De club in Nieuwegein Noord (vlakbij kasteel Rijnhuizen, Jutphaas) telt ruim 625 leden, van jong tot oud, en is opgericht in 1969. Het tennispark beschikt over zeven allweather smashcourtbanen, die alle verlicht zijn. Kijk voor meer informatie over de club en de activiteiten op www.rijnhuyse.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren