Katern

Open Nieuwegeinse Biljartdag

Op woensdag 26 juni 2019 vindt in Sportcomplex Merwestein in Nieuwegein een zeer bijzonder evenement plaats: de Open Nieuwegeinse Biljartdag. Een recreatieve biljartdag om ouderen in Nieuwegein en omgeving op een gezellige en sportieve manier kennis te laten maken met biljarten.

Op deze dag ontmoeten biljarters die al jarenlang niet meer hebben gespeeld ouderen die misschien voor het eerst aan de tafel staan. Het recreatieve, sportieve maar vooral het sociale karakter van biljarten zal worden benadrukt.

De Open Nieuwegeinse Biljartdag is een uitvloeisel van de focus van de KNBB op tegengaan van eenzaamheid bij ouderen. Het biljartspel kansen biedt ouderen kansen om onder de mensen te komen en zowel fysiek als mentaal actief te blijven. Er zijn twee dagdelen waarop kan worden gespeeld (13:30-16:00 en 18:30-20:30), toegang is vanzelfsprekend gratis. De KNBB zal aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden, en om ouderen te helpen zich op hun gemak te voelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren