Open Lab: Star Wars

Kinderen (6 t/m 12 jaar) die ruimtevaarder willen worden, kunnen in het open lab van zaterdag 13 januari alvast een voorproefje nemen. Hier worden alle tools gemaakt voor een spannend ruimteavontuur. We gaan lightsabers maken en raketten (van een plastic fles) Ook kun je op de foto als astronaut in de ruimte.

Aanmelden kan via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘Star wars’. Het open lab is elke tweede zaterdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur. Meedoen is gratis! Kinderen die de lightsaber of raket mee naar huis willen nemen, betalen alleen de materiaalkosten van 2,50 euro.

Wat is de Media Makerspace?
Onze wereld verandert in snel tempo. Technologie speelt een steeds grotere rol. Dat maakt vaardigheden als creativiteit, kritisch denken, mediawijsheid en samenwerken belangrijk.
De Media Makerspace Nieuwegein is een plek waar kinderen en jongeren deze talenten kunnen ontwikkelen door samen aan de slag te gaan met techniek en media.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren