Katern

Open jeugdtoernooi bij Tennisvereniging Rijnhuyse

Tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein organiseert van 13 t/m 19 maart a.s. het Kapsalon Van Doorn Open Jeugd tennistoernooi. Corona heeft de nodige vertraging veroorzaakt, maar het altijd drukbezochte jeugdtoernooi wordt dit jaar voor de 12e keer georganiseerd. Gespeeld wordt er op de 7 smashcourtbanen.

Inschrijven kan vanaf nu via www.toernooi.nl. Op maandag 7 maart sluit de inschrijving. Voor de jongste tennissers organiseert de tennisclub op de finaledag, zaterdag 19 maart 2022, een Rood- en Oranje event Meer weten? Kijk op www.rijnhuyse.nl.

Rood en Oranje event
Tijdens de finaledag op zaterdag 19 maart 2022 kunnen de jongere tenniskids (rood/oranje) van 09.00 tot 11.00 uur meedoen aan het Rood en Oranje event. Er wordt gestart met een warming-up en daarna beginnen de wedstrijdjes met tussendoor de nodige traktaties. Ook voor dit onderdeel schrijf je via www.toernooi.nl in.

Over Tennisvereniging Rijnhuyse
Tennisvereniging Rijnhuyse, gelegen aan Rond het Fort in Nieuwegein, is opgericht in 1969. Het tennispark met zeven allweather smashcourtbanen is gelegen in een prachtig deel van Nieuwegein, dicht bij het kasteel Rijnhuizen (Jutphaas). De actieve vereniging telt ruim 625 leden, van jong tot oud, en heeft ruimte voor nieuwe leden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren